Home
 
 
 

   Home
    Proizvodi
   Suradnja
    Nasi Klijenti

 

 

 
 
 
Language
 
 Pošaljite hiljade email poruka za jedan sat, budite u kontaktu sa vašim klientima kupcima i prijateljima... !
 

 

Suradnja

Ako ste zainteresovani za suradnju u smislu preprodaje ovog programa na Bosansko Hercegovačkom ili nekom od drugih trzišta bivse Jugoslavije, pošaljite nam e-Mail. S obzirom da je ovaj program jedan od prvih ove vrste na našem tržistu na nasem jeziku mogućnost za prodaju je vrlo velika. Marža za program MultiEmail Pro je visokih 50%. Sto zanči po svakom prodatom programu dobijate 45KM. Program je uradjen vrlo profesionalno i ima sve odlike najboljih i najprodavanijih programa u USA, čak i vise od toga jer ovaj program sadrži oko 30 % opcija više nego trenutno najprodavaniji program ove vrste u USA.

Program možete prodavati na Compakt disku ili jednostavno traziti preko emaila link za prodaju preko web stranice. Ovaj link funkcionira tako sto, cim prodate program putem ovog linka vi automatski dobivate potvrdu putem emaila o prodaji. Odma posle toga mi vam saljemo vasih 50% od prodaje programa. Program je zaštićen od nelegalnog kopiranja, zato što programnije moguće instalirati na više od jednog kompujtera sa jednim registracijskim kodom. Ovo navodimo zbog toga što  onaj ko u dogovoru sa nama preprodaje program ne mora brinuti da bi ga posle nabavke neko mogao kopirati i prodavati.

Ako ste resident SAD-a i imate svoju web stranicu, za vas imamo poseban Affiliate program za preprodaju ovog programa. Dovoljno je da nam posaljete email i mi cemo vam poslati link za preprodaju programa sa vase stranice. Ako vam treba baner posjetite nasu graficku  stranicu.

 Isto tako ako se bavite prevodjenjem stranih jezika (Engleski ili NJemacki) posaljite nam email i dogovoricemo se o daljnjoj suradnji.

 

 
Copyright © 2000 Multiemail. All rights reserved.